Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 19-5: Κλειδωμένο! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor Spoiler 19-5: Κλειδωμένο! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 19-5: Κλειδωμένο! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 19-5: Κλειδωμένα! Ποια ομάδα κατακτά απόψε την πρώτη ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας, με τους Τούρκους All Stars να λαμβάνουν και πάλι μέρος, προς ενίσχυσης των Ελλήνων της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας.

Υπό άλλες συνθήκες, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να σταθεί το φετινό Survivor, καθώς προ της ώρας τους οι δύο ομάδες έμειναν με ελάχιστους παίκτες.

Οπως είναι ήδη γνωστό, απόψε θα δούμε τους Κόκκινους να κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, είναι οι Μπλε αυτοί που καλούνται να αναδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση, τον πρώτο της εβδομάδας.

Και εδώ, επιβεβαιώνεται πλήρως η λογική των πραγμάτων, καθώς οι Μπλε βγάζουν στον τάκο, ως πρώτο υποψήφιο τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό της μονομαχίας για την αποχώρηση έχει ήδη την πρώτη θέση η Δώρα Νικολή και από τη διαδικασία αυτής της εβδομάδας θα αναδειχθεί, την Πέμπτη, ο δεύτερος μονομάχος.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement