Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 16-4: Όχι μόνο ο Τζέιμς Καφετζής – Άλλοι τρεις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν! - Gkourou.com Survivor spoiler 16-4: Όχι μόνο ο Τζέιμς Καφετζής – Άλλοι τρεις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν!

Survivor spoiler 16-4: Όχι μόνο ο Τζέιμς Καφετζής – Άλλοι τρεις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν!


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Σε ΣΟΚ άπαντες στο Survivor. Ο Τζέιμς Καφετζής έμαθε τα νέα για το ναυάγιο του πατέρα του και θέλει να αποχωρήσει. Αυτό και θα γίνει. Αλλά δεν είναι ο μόνος… Τεράστιο το πρόβλημα για την παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Φορτισμένο το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες μέρες. Συνολικά τέσσερις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Δεν είναι fake news, δεν είναι κάτι που το λέμε απλά για να το πούμε. Είναι η αλήθεια. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Κοινός παρανομαστής στην όλη ιστορία είναι το τι κάνουν οι δικοί τους άνθρωποι μακριά από το Survivor 2024.

Διότι, τα νέα για τον Τζέιμς θορύβησαν πολλούς. Ας μην ξεχνάμε πως την περασμένη εβδομάδα, η παραγωγή έδωσε σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα της επικοινωνίας με τα δικά τους πρόσωπα. Πηγή: sportime

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία

Δείτε ΕΔΩ τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Διαφήμιση - Advertisement