Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 16-4: Οριστικό!! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 16-4: Οριστικό!! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 16-4: Οριστικό!! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα δυσάρεστα νέα τελικά ταξίδεψαν έως τον Άγιο Δομίνικο. Λίγες ώρες μετά το πάρτι της ένωσης του Survivor όπου οι παίκτες διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό την μουσική υπόκρουση των τραγουδιών του Σάκη Ρουβά  ο Γιώργος Λιανός σήμερα 16/4 θα προβεί σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση. Ένα δυσάρεστο γεγονός διαδραματίστηκε μακριά από το εξωτικό νησί με πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που έχει άμεση σχέση με τον Τζέιμς Καφετζή, τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο μπαμπάς του Τζέιμς Καφετζή, Λευτέρης, κατάφερε να επιβιώσει στη μέση του Ειρηνικού, ενώ βούλιαζε το σκάφος του. Ο Λευτέρης Kαφετζής όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, κάνοντας τον γύρο του κόσμου με το Ιστιοπλοϊκό. Σε κάποιους από τους σταθμούς του τόσο ο Τζέιμς όσο και ο Μάικ (αδερφός του Τζέιμς) τον είχαν ακολουθήσει, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν μόνος του.

Μετά από ένα δυνατό μπουρινί, λοιπόν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στις ειδήσεις ο αδερφός του Τζέιμς, έσπασε το κατάρτι κι όταν έπεσε δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτριες, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο. Σιγά σιγά βούλιαζε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι χτυπιόταν δεξιά κι αριστερά κι ο πατέρας τους έπεσε και χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μη χτυπήσει περισσότερο, τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε απλά στο πάτωμα - στη γέφυρα του πλοίου - για να είναι ακίνητος.

Τέλος καλό, ωστόσο και όλα καλά για τον μπαμπά του James, αφού ένα αλιευτικό που βρέθηκε εκεί κατάφερε να τον σώσει.

Αυτά τα άσχημα νέα, που είχαν ωστόσο θετική έκβαση, θα ανακοινώσει σήμερα η παραγωγή στον Τζέιμς Καφετζή. Ο παίκτης θα μείνει άναυδος όπως και όλοι οι υπόλοιποι που θα προσπαθήσουν με τα λόγια τους να τον στηρίξουν. Ποιο θα είναι το μέλλον του παίκτη στο παιχνίδι; (δείτε εδώ την απόφαση που πήρε, μένει ή φεύγει τελικά;)

Οι Μπλε κατακτούν τη νίκη απόψε, παίρνουν και τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν τους Κόκκινους, ξανά ως ηττημένους, στο Συμβούλιο του Νησιού, για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.   

Survivor spoiler 16-4: Όχι μόνο ο Τζέιμς Καφετζής – Άλλοι τρεις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν!

 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία

Δείτε ΕΔΩ τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement