Διαφήμιση - Advertisement
Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της - Gkourou.com Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε στην Ελένη για τη σχέση με τη μητέρα της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τον θάνατο του αδερφού της. 

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου γιατί έφυγα 18 χρόνων» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος, τώρα έχασα τον αδελφό μου από πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι».

Για τα επαγγελματικά της είπε: «Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement