Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη ζήτησε περιπολικό για να πάει σπίτι της, αλλά δεν υπήρχε - Gkourou.com Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη ζήτησε περιπολικό για να πάει σπίτι της, αλλά δεν υπήρχε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη ζήτησε περιπολικό για να πάει σπίτι της, αλλά δεν υπήρχε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν στο "φως" της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Θύμα της νέας γυναικοκτονίας είναι μία 28χρονη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το Α.Τ., όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο Α.Τ., συνοδευόμενη από έναν φίλο της, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε δει τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της.

Η 28χρονη έκανε την καταγγελία και ο φίλος της αποχώρησε από το κτίριο. Οπως αναφέρει το Mega, η γυναίκα αφού ζήτησε περιπολικό να πάει σπίτι της και της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο, κάλεσε το 100. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος δράστης και την κατακρεούργησε.

Στη συνέχεια ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε. Μετά τις βοήθειες που του προσέφεραν νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοκομομείο Γεννηματάς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

"Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών".

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα σήμερα 27/7 -Ποιοι Ελληνες αθλητές διαγωνίζονται

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement