Διαφήμιση - Advertisement
Τουρισμός για όλους 2024: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε αν είστε μέσα στους δικαιούχους - Gkourou.com Τουρισμός για όλους 2024: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε αν είστε μέσα στους δικαιούχους

Τουρισμός για όλους 2024: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε αν είστε μέσα στους δικαιούχους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου η κλήρωση για την επιλογή των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με SMS και email, ενώ μπορούν να μπαίνουν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού (πατήστε εδώ) για να δουν τον προσωρινό και οριστικό πίνακα των δικαιούχων.

Όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν, θα εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν. Δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τα voucher για εισιτήρια ή εστίαση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας κατατέθηκαν 972.893 αιτήσεις γεγονός που αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα.


Διαφήμιση - Advertisement