Διαφήμιση - Advertisement
Μερομήνια 2024: Τι λένε για το Πάσχα - Οι προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι - Gkourou.com Μερομήνια 2024: Τι λένε για το Πάσχα - Οι προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι

Μερομήνια 2024: Τι λένε για το Πάσχα - Οι προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όλα θα μοιάζουν... καλοκαίρι το φετινό Πάσχα, σύμφωνα με τις προβλέψεις που δείχνουν υψηλές θερμοκρασίες και «γλυκό» καιρό, χωρίς ακραία φαινόμενα.

Σύμφωνα δε με την αρχαία μέθοδο πρόβλεψης καιρού, τα μερομήνια, ο Μάιος θα μπει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, μικρή κάθοδο στη συνέχεια και από τα μέσα και έπειτα υψηλές θερμοκρασίες αλλά και πιθανότητα για οριακό καύσωνα κυρίως σε κεντρικά και νότια. Στο τέλος του μήνα τοπικές μπόρες.

Ιούνιος 2024

Φυσιολογικές θερμοκρασίες αρχικά και κακοκαιρία στα μισά του μήνα 13-19 σε όλη τη χώρα και σταδιακή άνοδος προς το τέλος χωρίς φαινόμενα.

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. Σε επίπεδα καύσωνα 19-25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 ισχυρός καύσωνας. 22-26 ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.


Διαφήμιση - Advertisement