Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 31/3: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (update) - Gkourou.com Survivor Spoiler 31/3: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (update)

Survivor Spoiler 31/3: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Αλλη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τους συμμετέχοντες στο Survivor, με την αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα.Αλλη μια εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή και όλα δείχνουν πως και πάλι οι συγκινήσεις θα είναι έντονες…Τα έως τώρα δεδομένα από όσα συνέβησαν στα προηγούμενα επεισόδια, οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα.

Τη νέα εβδομάδα, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό επιβεβαίωσης, στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση οι δύο ομάδες θα κινηθούν ψηφίζοντας άντρες.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις και επικρίσεις για τη στρατηγική των Μπλε να κλειδώσουν τη γυναικεία αποχώρηση, θέλοντας προφανώς να θέσουν εκτός παιχνιδιού την Ευγενία, κάτι που και τελικά πέτυχαν, λόγω των τραυματισμών που είχαν οι υπόλοιπες κοπέλες της ομάδας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η λογική οδηγεί σε αλλαγή πλεύσης προς τις αντρικές υποψηφιότητες, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το ποιος μπορεί να είναι αυτός που θα αποχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις τέσσερις ασυλίες της εβδομάδας, αν υποθέσουμε πως από την πλευρά των Μπλε θα έχουν ετοιμοπόλεμα τα κορίτσια της ομάδας, τότε θα πάμε σε μεγάλα ντέρμπι και (πιθανότατα) μοιρασιά των νικών, σε συνδυασμό και με την αποχώρηση της Ευγενίας που έφυγε από το παιχνίδι μετρώντας μόλις 6 νίκες σε 51 αγώνες.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια...

Ποια ομάδα έχει προβάδισμα να κερδίσει την 1η ασυλία;

Εκτίμηση  είναι ότι η Κόκκινη ομάδα εχει προβάδισμα να κερδίσει την 1η ασυλία και να κάνει το 1-0. 

Μιλάμε πάντα για πρόβλεψη.

UPDATE!! 

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!

Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. 


Διαφήμιση - Advertisement