Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 27/3: Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία(update) - Gkourou.com Survivor Spoiler 27/3: Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία(update)

Survivor Spoiler 27/3: Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία(update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο (26/3) του Survivor, οι Μπλε έχασαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας και έβγαλαν στον τάκο την Αναστασία Τσέρου. Αυτό απ’ ότι φαίνεται παραξένεψε κάποιους παίκτες, οι οποίοι περίμεναν να ψηφιστεί η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Ο τρόπος με τον οποίο ψήφισαν χθες οι Μπλε θα απασχολήσει τους παίκτες και στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε και στο trailer, ο Αλέξης Παππάς θα κατηγορήσει την Χρύσα Χατζηγεωργίου πως έπαιξε με την ψυχολογία των συμπαικτών της, με αποτέλεσμα να μην την ψηφίσουν.

«Μάλλον έπεσα έξω. Απ’ ότι φαίνεται αυτός που ρυθμίζει τις ισορροπίες στην Μπλε ομάδα είναι η Χρύσα! Μας είπε χθες ότι «εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να ψηφιστώ, αλλά αν ψηφιστώ θα πάω να περπατήσω στην μονομαχία». Έπαιξε με την ψυχολογία τους και τελικά τους έκανε να μην την ψηφίσουν».

Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Σύμφωνα με  πληροφορίες οι Κόκκινοι τελικά είναι αυτοί που και σήμερα θα τους δούμε να πανηγυρίζουν τη νίκη και να κλείνουν τη σειρά των ασυλιών της εβδομάδας στο 3-1. 

Update!!!

Την τελευταία ώρα βγαίνουν στη δημοσιότητα και κάποια spoiler για νίκη της μπλε ομάδας αν και εμείς θα επιμείνουμε ότι η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει σήμερα..

Μεγάλη ανατροπή! Δειτε ΕΔΩ  την 4η υπόψηφια


Διαφήμιση - Advertisement