Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται σε φωτογραφία μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να φεύγουν από το κάστρο του Ουίνδσορ. Ο διάδοχος του θρόνου κατευθύνθηκε προς το Αβαείο του Ουέστμινστερ για την ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον δεν θα παραστεί στην ετήσια εκδήλωση αλλά βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο γιατί πήγαινε σε ένα ιδιωτικό ραντεβού. Δεν έγινε γνωστό πού ακριβώς κατευθυνόταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά φαίνεται ότι το ραντεβού της ήταν μέσα στη διαδρομή του συζύγου της προς το κεντρικό Λονδίνο.

 Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να αναλάβει και πάλι βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα. Αυτή την περίοδο αναρρώνει στο σπίτι της μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

 


Την ίδια στιγμή το Παλάτι του Κένσινγκτον δέχεται πιέσεις για να δώσει στη δημοσιότητα την αρχική φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία παιδιά της για την Γιορτή της Μητέρας. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε «συγγνώμη», αφού παραδέχτηκε ότι είχε επεξεργαστεί το οικογενειακό πορτρέτο.

«Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας», ανέφερε σε δήλωση η Κέιτ Μίντλετον.

Τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία του κόσμου αφαίρεσαν την εικόνα αφού παρατήρησαν σημάδια ψηφιακής επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος που έλειπε από το μανίκι της πριγκίπισσας Σάρλοτ και της λανθασμένης ευθυγράμμισης της άκρης του καρπού και της φούστας της, καθώς και της τοποθέτησης του φερμουάρ της Κέιτ.


Διαφήμιση - Advertisement