Διαφήμιση - Advertisement
Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών στο Βύρωνα - Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Gkourou.com Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών στο Βύρωνα - Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Στην εντατική 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών στο Βύρωνα - Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 16χρονο κορίτσι μετά από χρήση ναρκωτικών, καθώς νοσηλεύεται σε κώμα στην εντατική.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, που είχε προμηθευτεί από κύκλωμα που τελικά εξάρθρωσε η αστυνομία σύμφωνα με όσα ανέφερε το OPEN.

Η συμμορία με τα ναρκωτικά τα αποθήκευε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Γλυφάδα, ενώ υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Από το συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα παρέλαβε το παιδί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι άτομα ανάμεσά τους και δύο ανήλικους που συμμετείχαν στο κύκλωμα ναρκωτικών, ενώ εκτός από χασίς, φέρεται να εμπορεύονταν και σίσα- την κοκαΐνη των φτωχών, όπως είναι γνωστή στις πιάτσες των τοξικομανών.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement