Διαφήμιση - Advertisement
Βο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τον πάρει τηλέφωνο η παραγωγή για το επόμενο survivor all star! - Gkourou.com Βο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τον πάρει τηλέφωνο η παραγωγή για το επόμενο survivor all star!

Βο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τον πάρει τηλέφωνο η παραγωγή για το επόμενο survivor all star!


Διαφήμιση - Advertisement

 


O ράπερ Bo βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Καλοκαίρι Yes και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, αν θα πήγαινε στο νέο κύκλο του survivor all star και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που η παραγωγή του ριάλιτι δεν θα του τηλεφωνούσε ποτέ.

Αρχικά ο ράπερ Bo είπε: «Το 2017 ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη, για έναν άνθρωπο σαν κι εμένα, που ούτε κάμπινγκ δεν είχα κάνει. Ήταν τρομερή εμπειρία, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, ξαναθυμήθηκα πράγματα και μου άλλαξε τη ζωή. Μου έκανε πάρα πολύ καλό.»!

Και τόνισε: «Αν μου γινόταν ξανά πρόταση, θα το συζητούσα. Πάντα, αν μου έρθει μια πρόταση, τη συζητάω. Δεν είμαι αρνητικός, ανάλογα! Σίγουρα θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ να πάω, γιατί σίγουρα σε αυτή τη διαδικασία θα έμπαινε και ο… Τριαντάφυλλος», είπε αρχικά ο Μπο.

Ενώ σε άλλο σημείο είπε στην εκπομπή του Open «Μου έκανε καλό το παιχνίδι σε αρκετούς τομείς. Το κομμάτι του ριάλιτι με αποτρέπει λίγο και ίσως αυτός είναι και ένας λόγος για να μη με πάρουν τηλέφωνο. Δεν είμαι της ίντριγκας και της φασαρίας. Προσπαθώ να είμαι “πυροσβέστης” σε αυτές τις περιπτώσεις».


Διαφήμιση - Advertisement