Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας – «Ευτυχώς σε διώξανε» - Gkourou.com Survivor All Star: Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας – «Ευτυχώς σε διώξανε»

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας – «Ευτυχώς σε διώξανε»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε άνθρωπο της παραγωγής ο οποίος απομακρύνθηκε, κατηγορώντας τον πως καθόριζε τις εξελίξεις και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για γεγονότα, πριν καν προβληθούν στην τηλεόραση, παραποιώντας την αλήθεια.

«Maverick! Ένα κακόγουστο αστείο!Είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί! Να παλεύουμε μέσα σε μια φυλακή για να δοκιμάσουμε τις αντοχές,την ψυχραιμία,την υπομονή μας! Να δοκιμάσουμε τις αξίες μας,τους εγωισμούς και την ματαιοδοξία μας! Γνωρίζοντας μας μέσα απ τα επεισόδια…….

Maverick ήσουν εκεί!Κοντά μας!Δίπλα μας!Εξαφανισμένος σήμερα!Πρωταγωνιστής στο Τουίτερ και στην εξέλιξη όσων ζήσαμε!Καθόριζες τα γεγονότα και ξεδιάντροπα τα αποκάλυπτες μη σεβόμενος το πρότζεκτ που σε τάιζε!Λυπάμαι!Μας πρόδωσες και ξέρουμε ποιος είσαι! Ευτυχώς σε διώξανε!Κρίμα !», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και δεν έμεινε εκεί, αφού έγραψε: «….να μας κρίνετε!Να σας προκαλέσουμε το ενδιαφέρον!Το παιχνίδι ήταν άνισο και τόλμησε κάποιος να το αδικήσει να το αμαυρώσει,όταν γνωρίζατε τα πάντα πριν προβληθούν!Χανόταν το ενδιαφέρον όσων παλεύαμε!Δημιουργούσε εντυπώσεις και καθόριζε την εξέλιξη!Μοναδικό όφελος το κέρδος του».

Σε συνέχεια των αναρτήσεών του, τα έβαλε και με τον Νίκο Παρτσώλη, τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ για το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας:« Θέαμα χωρίς ενδιαφέρον!Τα ήξερες όλα!Πρόδωσες!Το κανάλι που δούλεψες,την εκπομπή που σ εμπιστεύτηκε!Εκμεταλλεύτηκες και τους 37 παίχτες με κάθε δυνατό τρόπο!Τους διέβαλες εκτός από έναν!Ενώ γνώριζες,μόνο για εκείνον συγκάλυψες!Ακύρωσες την συνέντευξη μου,σκόπιμα…».


Διαφήμιση - Advertisement