Διαφήμιση - Advertisement
Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά 39χρονη - Ήταν έγκυος στο τέταρτο της παιδί - Gkourou.com Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά 39χρονη - Ήταν έγκυος στο τέταρτο της παιδί

Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά 39χρονη - Ήταν έγκυος στο τέταρτο της παιδί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε βαρύ πένθος βύθισε την κοινότητα της Νατάς της Πάφου η είδηση θανάτου της 39χρονης Φιορούλας Ματθαίου Βλαδιμήρου, η οποία «έσβησε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης. 

Η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών, κυοφορούσε το τέταρτο της παιδί και εντοπίσθηκε αναίσθητη στο σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης.

Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός της. Τόσο από τις ιατρικές όσο και από τις εξεταστικές εξετάσεις, αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο θάνατός της 39χρονης φαίνεται να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Η κοινότητα της Νατάς εκφράζει θλίψη για το θάνατό της.

«Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένη μας Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου!Έφυγες πολύ νωρίς. Η είδηση του θανάτου σου μας συγκλόνισε! Θα σε θυμόμαστε όλοι πάντα με πολλή αγάπη!Αιωνία σου η μνήμη!»


Διαφήμιση - Advertisement