Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 1/6: Τεράστια ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τους παίκτες που θα δουν τους συγγενείς τους - Gkourou.com Survivor spoiler 1/6: Τεράστια ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τους παίκτες που θα δουν τους συγγενείς τους

Survivor spoiler 1/6: Τεράστια ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τους παίκτες που θα δουν τους συγγενείς τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Επαθλο επικοινωνίας με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα τρίωρο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια έχει απόψε το μενού για το Survivor All Star.

Μπήκαμε στον Ιούνιο τελευταίο μήνα παρουσίας των παικτών στον Αγιο Δομίνικο, καθώς το Survivor All Star οδεύει… ολοταχώς προς τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

Η αποψινή βραδιά κρύβει μεγάλες συγκινήσεις, καθώς Διάσημοι και Μαχητές θα συνεχίσουν τη μάχη για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου της επικοινωνίας δια ζώσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο.

Ηδη, οι Διάσημοι είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο, κατόρθωσαν και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας, παρά το επεισοδιακό δεύτερο παιχνίδι που διεκόπη λόγω των εντάσεων που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό του Τάκη.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, θα απολαύσουν ένα τρίωρο παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ θα έχουμε και μία ευχάριστη ανατροπή για τη Μπλε ομάδα αφού και αυτοί θα συναντηθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για αρκετή ώρα τρώγοντας γλύκο.

Διαφήμιση - Advertisement