Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 2/5: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία (ΣΚΟΡ) - Gkourou.com Survivor spoiler 2/5: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία (ΣΚΟΡ)

Survivor spoiler 2/5: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία (ΣΚΟΡ)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με άλλον αέρα επέστρεψαν στην πραγματικότητα του Survivor All Star οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

Με την πλάτη στον τοίχο φαίνεται να είναι οι Κόκκινοι, καθώς η ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας κατέληξε και πάλι στους Μπλε.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι παραλίγο να βγάλουν περισσότερους από έναν παίκτες υποψήφιους, όμως, τελικά έβγαλαν μόνο τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star .

Σε μια εξέλιξη που αποτελεί έκπληξη για το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τις περισσότερες πιθανότητες για υποψηφιότητα συγκέντρωναν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν βρέθηκε στον Τάκο.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται να αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του, καθώς, όπως είπε, αφού έχουν μείνει μόλις επτά παίκτες και οι γυναίκες είχαν ασυλία, οι διαφορές είναι μικρές. 

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια.

Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;

Αν και όλα τα προγνωστικά έδιναν μεγάλο φαβορί την Μπλε Ομάδα για να κερδίσει, οι Κόκκινοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή και κερδισαν τη 2η ασυλία.

ΣΚΟΡ 2-1

 Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα έχει προβάδισμα να κερδίσει την 3η ασυλία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement