Διαφήμιση - Advertisement
Εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς πήρε η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου - Gkourou.com Εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς πήρε η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

Εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς πήρε η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το κόμμα ΝΙΚΗ αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών 2023, μετά τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού άγγιξε το 3% και την είσοδο στη Βουλή.

Η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου και υποψήφια με τη ΝΙΚΗ, διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων, έλαβε 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της συγκέντρωσε 2.446 ψήφους.

Ποια είναι, όμως, η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου που προκάλεσε έκπληξη ανάμεσα στους υποψηφίους της ΝΙΚΗΣ;

Η Μαρία Εζνεπίδου, με καταγωγή από την Καππαδοκία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Εργάστηκε στην Αθήνα, στο Εθνικό Τυπογραφείο, στον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και ΙΕΚ.

Έγινε γνωστή ξεναγώντας προσκυνητές στην πατρική οικία του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.

Η Μαρία Εζνεπίδου ασχολείται με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και τη διακόσμηση ενώ όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της "είναι απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας αποφάσισε να συνταχθεί ολόψυχα στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ, με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας".

 


Διαφήμιση - Advertisement