Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Η μεγάλη αλλαγή - Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες - Gkourou.com Survivor: Η μεγάλη αλλαγή - Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή - Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια σημαντική αλλαγή περιμένει τους τηλεθεατές, με τον Σκάι να αποφασίζει ακόμη μια αλλαγή στις ημέρες προβολής του «Survivor All Star».

Κακά τα ψέματα, το ριάλιτι επιβίωσης είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού του Φαλήρου γιατί είναι μία από τις ελάχιστες παραγωγές του σταθμού με υψηλή τηλεθέαση.

Με το τέλος του μουσικού talent show «The Voice» ανοίγει ένα μεγάλο κενό στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Και η απώλεια στη θεαματικότητα θα είναι σημαντική, καθώς ήταν μια εξίσου δυνατή παραγωγή για το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Έτσι, ο Σκάι αποφάσισε να… αποδεσμεύσει το «Survivor» τις Πέμπτες και να το μεταφέρει τα Σάββατα, εκεί δηλαδή που έχει μια καλή μαγιά από το «Voice» στην τηλεθέαση, και έτοιμο κοινό. Οι τηλεθεατές, λοιπόν, θα βλέπουν το ριάλιτι επιβίωσης κάθε Σάββατο με Τετάρτη.

Το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα και τα επεισόδια του «Survivor», δηλαδή πότε θα βλέπουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και πότε την αποχώρηση, θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες. Η αλλαγή αυτή αναμένεται μετά την 25η Μαρτίου. Μια κίνηση που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα μοιραστεί και πάλι η τράπουλα της prime time ζώνης του Σαββάτου.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.


Διαφήμιση - Advertisement