Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 15/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Gkourou.com Survivor Spoiler 15/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler 15/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Χαμός έγινε και πάλι στο συμβούλιου του νησιού στο Survivor All Star.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε για άλλη μια φορά να γίνει πρωταγωνιστή και δεν δίστασε να πετάξει τις βολές του στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

«Ο Κωνσταντινίδης για να προστατεύσει τον ποπό του λέει ότι εφόσον είχα δύο ψήφους χθες, θα πάρω δύο ψήφους και σήμερα. Οπότε ας βρω τέσσερα άτομα να ψηφίσουν Βασάλο κι όλοι οι άλλοι θα ψηφίσουν Τζο… Ο Παναγιώτης πιστεύω ότι είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Αφού οι Μαχητές έχασαν και την τρίτη κατά σειρά ασυλία της εβδομάδας, έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν και πάλι έναν συμπαίκτη τους για να τον βγάλουν στον τάκο.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Στο συμβούλιοτου νησιού έγινε χαμός. Όχι άλλος ένας αλλά άλλοι τρεις παίκτες των Μαχητών βγήκαν υποψήφιοι μετά την ήττα τους από τους Διάσημους και αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πριν ανακοινωθεί ωστόσο ότι η Μελίνα είναι η νέα υποψήφια, άλλα 7 ονόματα είχαν γραφτεί και βρέθηκαν στην κάλπη και έμεινε άφωνος μέχρι και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει

Ποιος αποχωρεί;

Η Τζο Μαριδάκη όπως σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ από το βράδι είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.


Διαφήμιση - Advertisement