Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Διαφορετικοί οι λόγοι αποβολής Πιλίδη, Γκότση - Οργή Ατζούν με αυτό που έκανε ο Γκότσης - Gkourou.com Survivor Spoiler: Διαφορετικοί οι λόγοι αποβολής Πιλίδη, Γκότση - Οργή Ατζούν με αυτό που έκανε ο Γκότσης

Survivor Spoiler: Διαφορετικοί οι λόγοι αποβολής Πιλίδη, Γκότση - Οργή Ατζούν με αυτό που έκανε ο Γκότσης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σάλος έχει ξεσπάσει στον Αγιο Δομίνικο, σάλος και στην Ελλάδα με τις ραγδαίες εξελίξεις και την αποβολή από το Survivor All Star, τόσο του Ηλία Γκότση, όσο και του Γιωρίκα Πηλίδη.

Το Dokari ρίχνει... φως σε όλο το «σκοτάδι» της ενημέρωσης, αφού γράφονται πολλά και ακούγονται περισσότερα. Τι ισχύει;

Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι.

Ξεκινώντας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο φετινό Survivor All Star η παραγωγή, δηλαδή οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο και «τρέχουν» το πρότζεκτ, δεν κατόρθωσε ΠΟΤΕ να φροντίσει για την τήρηση των κανονισμών από τους συμμετέχοντες.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες που έκαναν από την πρώτη μέρα ό,τι ήθελαν, έρχονταν σε συνεχείς ρήξεις με τα στελέχη της παραγωγής και όλο αυτό το κλίμα είχε ως αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλές εντάσεις.

Θυμίζουμε τις καταγγελίες του Κώστα Αναγνωστόπουλου, μετά το επεισόδιο με Χατζηανδρέου και Δαλάκα και όσα συνέβησαν σ' εκείνη την περίοδο, που έκανε τους παίκτες της Μπλε ομάδας να φτάσουν στο σημείο να καταγγείλουν στον Ατζούν κορυφαίο στέλεχος της παραγωγής, κάνοντας λόγω για χυδαία συμπεριφορά εις βάρος τους.

Η συμφωνία παικτών - Ατζούν

Οταν, λοιπόν, ο Ατζούν απευθύνθηκε -στην περίφημη τηλεσύσκεψη- στους παίκτες και τους ρώτησε αν επιθυμούν την αποβολή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου, ως αποτέλεσμα της καταγγελίας του Νίκου Μπάρτζη πως επικοινώνησαν μέσω κινητού με τον «έξω κόσμο», εκείνοι απάντησαν θετικά κι ο Τούρκος τους διεμήνυσε πως από τη στιγμή εκείνη δεν θα συζητούσε καν το επόμενο επιβεβαιωμένο περιστατικό παραβίασης των κανονισμών.

«Να ξέρετε πως όποιος από εσάς στο εξής παραβιάσει τους κανονισμούς του παιχνιδιού θα αποβληθεί, θα έχει την ίδια τύχη με την Ασημίνα και την Δαλάκα» ήταν το μήνυμα του Ατζούν.

Survivor Spoiler - Αποβολή Πηλίδη

Για να έρθουμε, λοιπόν, στα νέα περιστατικά παραβίασης των κανονισμών, ο Γιωρίκας Πηλίδης πιάστηκε να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και μάλιστα, φέρεται να παραδέχτηκε στον ίδιο τον Ατζούν ότι είχε επικοινωνία με άτομο του περιβάλλοντός του, χωρίς να έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες έως αυτή τη στιγμή.

Ο Ατζούν έδωσε εντολή και αμέσως ο Γιωρίκας Πηλίδης μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο με την ποινή της αποβολής να θεωρείται οριστική.

Survivor Spoiler - Αποβολή Γκότση

Τεράστια αίσθηση προκαλεί, ωστόσο και η αιτία της αποβολής του Ηλία Γκότση που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Γκότσης κατηγορείται από την παραγωγή πως είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας με ντόπιο μέλος της παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίζει τα προς τη διατροφή του. Πώς; Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, αφού όσα ακούγονται τις πρώτες ώρες είναι εξαιρετικά σοβαρά και απαιτούν την απαραίτητη επιβεβαίωση από τα ίδια τα στελέχη της παραγωγής.

Ο Ατζούν δεν θέλησε καν να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και είχε όλο το δίκιο με το μέρος του, διότι είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αποβολή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου.

Στο δια ταύτα, αυτό που μετράει είναι πως το Survivor All Star παίρνει φωτιά ξανά και κανένας πλέον δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες, αφού όλα αυτά τα σκηνικά σημειώθηκαν μετά την αλλαγή των δύο ομάδων και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς η αποβολή του Γκότση και του Πηλίδη δημιουργεί σοβαρό κενό στους Μαχητές.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος  

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.

Διαφήμιση - Advertisement