Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 6/3: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία; - Gkourou.com Survivor spoiler 6/3: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;

Survivor spoiler 6/3: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μετά και την κόντρα Σχίζα – Ελευθερίου και μάλιστα με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα κάνουν το σκηνικό τεταμένο καθώς στη διαμάχη μπαίνουν και τα υπόλοιπα μέλη των διασήμων.

Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν και τον Σπύρο Μαρτίκα να μπαίνει στη μέση για να υπερασπιστεί τον φίλο του Στάθη ζητώντας τον λόγο από την Ελευθερίου. Συγκεκριμένα τη ρωτά αν ο Σχίζας την εξέθεσε και εκείνη απαντά με νεύρα καταφατικά.

«Έριξες μία βόμβα σε δεδομένη στιγμή τώρα, έριξες ένα ψέμα, έπλασες ένα ψέμα» της λέει ο φαρμακοποιός για να του απαντήσει «Σπύρο με έχουν εκθέσει σε όλη ην Ελλάδα, πας καλά;» του απαντάει για να προκαλέσει την απορία του Μαρτίκα: «Αυτο;;;».

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο βλέπουμε έναν ιδιαίτερα «μπριζωμένο» Στάθη Σχίζα, ο οποίος παραδέχεται πως δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του και κάποια στιγμή υπάρχει η έντονη αντίδραση του Στάθη Καραγκούνια.

Οι Μαχητές είναι και πάλι νικητές, κάνουν το 1-0 και ρίχνουν ακόμα πιο βαθιά στην εσωστρέφεια τους Διάσημους, κατακτώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!!

Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία; 

Ισχυρή εκτίμηση και πληροφορία του gkourou.com είναι ότι η Μπλε ομάδα θα κερδίσει άνετα και τη 2η ασυλία.   

Δείτε ΕΔΩ τα νεότερα για την αποχώρηση Μαρτίκα

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία αλλά και το ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement