Μετά και την κόντρα Σχίζα – Ελευθερίου και μάλιστα με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα κάνουν το σκηνικό τεταμένο καθώς στη διαμάχη μπαίνουν και τα υπόλοιπα μέλη των διασήμων.
Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν και τον Σπύρο Μαρτίκα να μπαίνει στη μέση για να υπερασπιστεί τον φίλο του Στάθη ζητώντας τον λόγο από την Ελευθερίου. Συγκεκριμένα τη ρωτά αν ο Σχίζας την εξέθεσε και εκείνη απαντά με νεύρα καταφατικά.
«Έριξες μία βόμβα σε δεδομένη στιγμή τώρα, έριξες ένα ψέμα, έπλασες ένα ψέμα» της λέει ο φαρμακοποιός για να του απαντήσει «Σπύρο με έχουν εκθέσει σε όλη ην Ελλάδα, πας καλά;» του απαντάει για να προκαλέσει την απορία του Μαρτίκα: «Αυτο;;;».
Στη συνέχεια, στο συμβούλιο βλέπουμε έναν ιδιαίτερα «μπριζωμένο» Στάθη Σχίζα, ο οποίος παραδέχεται πως δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του και κάποια στιγμή υπάρχει η έντονη αντίδραση του Στάθη Καραγκούνια.
Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;
Οι Μαχητές είναι και πάλι νικητές, κάνουν το 1-0 και ρίχνουν ακόμα πιο βαθιά στην εσωστρέφεια τους Διάσημους, κατακτώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.
Ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση;
H Ελευθερία Ελευθερίου 1η υποψήφια για αποχώρηση.
Δείτε ΕΔΩ τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και αποχώρησε από το παιχνίδι.
Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.