Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 19/3: Αυτό είναι το τελικό σκορ στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο - Gkourou.com Survivor spoiler 19/3: Αυτό είναι το τελικό σκορ στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο

Survivor spoiler 19/3: Αυτό είναι το τελικό σκορ στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Τζο Μαριδάκη, είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor All Star. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, έφυγε από το συμβούλιο με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ποιους παίκτες θέλουν και ποιους δεν θέλουν καθώς οι υποψήφιοι συνήθως είναι οι γνωστοί...

Από την ομάδα των Κόκκινων ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι οι παίκτες που βρίσκονται στον τάκο ενώ από την ομάδα των Μαχητών ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μελίνα Μεταξά δεν θα εντυπωσιαστούν αν ακούσουν το όνομά τους.

Ωστόσο και οι Μπλε και οι Κόκκινοι συνεχίζουν να παλεύουν στους στίβους μάχης με τους μεν να δίνουν πλέον περισσότερα στα αγωνίσματα και τους δε να επιδιώκουν αρκετό ριάλιτι, αλλά παράλληλα να καταφέρνουν και κάποιες νίκες.

Άραγε ποιοι θα βρεθούν στον... τάκο την εβδομάδα που μας έρχεται; Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την επόμενη Πέμπτη;

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια.

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Οι Μαχητές, μετά την ήττα στα τρία αγωνίσματα ασυλίας της περασμένης εβδομάδας, είναι αυτοί που  κατακτούν τη νίκη με 10-9  στην πρώτη ασυλία της Κυριακής.

Με άλλα λόγια, πάμε σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο flag race. Με το σκορ στο 9-9, τον τελικό στόχο θα αναλάβει από τους κόκκινους ο Κατσούλης με βοηθό την Σταυρούλα και από τους μπλε ο Ηλίας Μπόγδανος με βοηθό τη Μαριαλένα. Και μαντέψτε. Ο Ηλίας Μπόγδανος θα κερδίσει τον Σάκη Κατσούλη.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement