Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 19/3: Κλειδωμένο! Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία και ο 1ος υποψήφιος έκπληξη - Gkourou.com Survivor spoiler 19/3: Κλειδωμένο! Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία και ο 1ος υποψήφιος έκπληξη

Survivor spoiler 19/3: Κλειδωμένο! Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία και ο 1ος υποψήφιος έκπληξη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor All Star spoiler: Απόψε το βράδυ (19/3) θα παρακολουθήσουμε το πρώτο δυνατό αγώνα της εβδομάδας για την ασυλία, το συμβούλιο και φυσικά τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. 

Οι παίκτες και στις δύο ομάδες, όπως θα δούμε, κυρίως βέβαια σε αυτή των Μπλε, δείχνουν προβληματισμένοι με τις συμπεριφορές αλλά και τις στρατηγικές που ακολουθούν κάποιοι συμπαίκτες τους.

Στη συνέχεια, θα δούμε έναν δυνατό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Κόκκινους να κατεβαίνουν στον στίβο μάχης με αρκετή αυτοπεποίθηση.

Μόνο που αυτή δεν θα εξαργυρωθεί και στον αγωνιστικό χώρο αφού σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα χάσουν απόψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας από τους Μπλε.

Κάτι για το οποίο δεν θα είναι και πολύ προετοιμασμένοι και έτσι κάπως θα ξεκινήσουν οι παρασκηνιακές ζυμώσεις, οι στρατηγικές και τα... παρεάκια και σε αυτό το στρατόπεδο.

Στο Συμβούλιο που θα ακολουθήσει θα δούμε τον Τάκη Καραγκούνια να σχολιάζει τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη, κατηγορώντας τον για έπαρση. Μάλιστα θα τον δούμε να λέει πως τον Νίκο τον ενδιαφέρει μόνο να κερδίζει και ας χάνει η ομάδα του, σε αντίθεση με τον ίδιο που προτιμά να χάνει σε ατομικό επίπεδο αλλά να κερδίζει η ομάδα του, οι Μπλε. Ατάκα που θα κάνει τον Μπάρτζη να βάλει τα γέλια, δείχνοντας έτσι την ενόχλησή του.

Όσο για τον παίκτη εκείνο που θα βγει απόψε υποψήφιος θα έχουμε μια έκπληξη.

Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement