Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 15/3: Απίστευτο! Αυτό είναι το σκορ στον σημερινό αγώνα - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο - Gkourou.com Survivor spoiler 15/3: Απίστευτο! Αυτό είναι το σκορ στον σημερινό αγώνα - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο

Survivor spoiler 15/3: Απίστευτο! Αυτό είναι το σκορ στον σημερινό αγώνα - Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο


Διαφήμιση - Advertisement

 



Όπως κάθε φορά μετά το τέλος των αγωνισμάτων ασυλίας, οι δύο ομάδες θα πρέπει να συγκρουστούν για το έπαθλο επικοινωνίας που όπως γνωρίζουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Μπορεί ασυλίες να προστατεύουν την ομάδα από το να ψηφιστεί, ωστόσο το να ακούσεις τη φωνή η να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα σου δίνουν τρομερή διάθεση για να συνεχίσεις σε ένα τόσο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης.

Μόλις ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός το έπαθλο τα δάκρυα αρχίζουν σε πάρα πολλούς παίκτες και όχι άδικα αφού βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους για αρκετό καιρό.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης 15/3;

Οι Μαχητές είναι και πάλι νικητές και για τρίτη σερί εβδομάδα θα είναι αυτοί που θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Με ποιο σκορ; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει με 10-8. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως τον τελευταίο πόντο τον φέρνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος! Και μάλιστα κόντρα σε έναν από τους καλύτερους κόκκινους παίκτες τον Σάκη Κατσούλη

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητοό της Πέμπτης.


Διαφήμιση - Advertisement