Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Αποκαλύψεις από Ευρυδίκη - Όλη η αλήθεια για την ερωτική σχέση Πρίαμου-Σοφιάνας - Gkourou.com Survivor All Star: Αποκαλύψεις από Ευρυδίκη - Όλη η αλήθεια για την ερωτική σχέση Πρίαμου-Σοφιάνας

Survivor All Star: Αποκαλύψεις από Ευρυδίκη - Όλη η αλήθεια για την ερωτική σχέση Πρίαμου-Σοφιάνας


Διαφήμιση - Advertisement

 



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Μας και μίλησε για τις εξελίξεις στο Survivor All Star και αποκάλυψε τον λόγο που ανέφερε το όνομα της Σοφιάνας Αβραμάκη και τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Από τη στιγμή που εκτίθεσαι θα λάβεις και μίσος και αγάπη. Είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω. Πηγαίνοντας σε ένα ριάλιτι ξέρεις μετά τι θα αντιμετωπίσεις. Δεν κατηγορώ τον κόσμο αν με χαρακτήρισε τοξική.»

Και τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ίσως η συμπεριφορά μου κάποιες στιγμές να ήταν τοξική. Βρισκόμουν συνεχώς σε άμυνα, γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση όταν μπήκανε οι τρεις νέες παίκτριες. Όσον αφορά αυτό που λες τώρα, η κατάσταση έγινε ως εξής. Ήμουν στην καλύβα και ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος. Και έρχεται η Ελευθερία και του λέει «έχεις κάνει αυτό με εκείνη” κλπ. Και λέει αυτός “ναι, έχω κάνει». Η Ελευθερία είπε το όνομα. Έλεγε ονόματα και ο Μάριος είπε «ναι». Εγώ ήμουν δίπλα.

Και υπογράμμισε: «Μετά από δυο λεπτά ήρθε η ρεπόρτερ. Οπότε σε αυτό το ριάλιτι όταν πας στο κιου δεν λες μόνο σου ό,τι θες. Σε ρωτάνε και απαντάς. Και μου λένε πες μας τι έγινε με την Ελευθερίου και τον Μάριο. Και λέω “δε μπορώ να αναφέρω το όνομα μιας κοπέλας που δεν είναι εδώ πέρα”. Και μου λένε ότι αναφέρθηκε και θα παιχτεί. Ή θα μπει μπιμπ ή να μην παιχτεί καθόλου. Και τελικά παίχτηκε με μπιμπ το όνομα από μένα και δεν παίχτηκε καθόλου η συζήτηση τους. Σαν δηλαδή να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο».

Δείτε την αποκάλυψη που έκανε στο Πρωινό Μας σχετικά με το survivor all star και τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.


Διαφήμιση - Advertisement