Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 2/2: Κλειδωμένο ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο - Διακόπτεται ο αγώνας - Gkourou.com Survivor Spoiler 2/2: Κλειδωμένο ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο - Διακόπτεται ο αγώνας

Survivor Spoiler 2/2: Κλειδωμένο ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο - Διακόπτεται ο αγώνας


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Hρεμία δεν βρίσκουν οι παίκτες στο «Survivor All Star». Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», θα δούμε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του, δεν θα ολοκληρωθεί στο 10 αλλά πιο νωρίς.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», είπε ο δημοσιογράφος.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στον σημερινό αγώνα θα παρακολουθήσουμε ένα σκηνικό που δεν έχουμε ξαναδεί.

Αρχικά, ο αγώνας διακόπτεται στο 8-6, όπου προηγούνται οι Μπλε. Παρόλο που οι παίκτες της εν λόγω ομάδας προηγούνται στο σκορ, αρνούνται να δεχθούν το έπαθλο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακηρύσσει νικητές τους Διασήμους. Τότε, οι Μπλε αποχωρούν και διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά των Διάσημων, για αυτο τους "χαρίζουν" τον αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement