Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Δάντης - Ραντεβού με το δικηγόρο του λόγω της Ασημίνας - Gkourou.com Survivor All Star: Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Δάντης - Ραντεβού με το δικηγόρο του λόγω της Ασημίνας

Survivor All Star: Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Δάντης - Ραντεβού με το δικηγόρο του λόγω της Ασημίνας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο κακός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο αλλά και πίσω στην Ελλάδα λόγω της παραβίασης του κανόνας της επικοινωνίας στο Survivor All Star, από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Χρήστος Δάντης μάλιστα, επιστρέφει εκτάκτως από την περιοδεία του, με σκοπό να συναντηθεί με τον δικηγόρο του.

Μετά την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη, στο επόμενο συμβούλιο του νησιού στο χθεσινό 31/1 επεισόδιο, η παραγωγή εξαφάνισαν τις δυο κοπέλες με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποβολή τους από το παιχνίδι.

Οι τηλεθεατές λοιπόν, δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τι είχαν να πουν από πλευράς τους τα δυο κορίτσια. Το μόνο που ακούσαμε, ήταν την Ασημίνα να ωρύεται μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους, και την Κατερίνα να μην τοποθετείται σχετικά άμεσα.


Γιατί θα απευθυνθεί σε δικηγόρο ο Χρήστος Δάντης για την Ασημίνα μετά το Survivor All Star

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την περιοδεία του για να συναντηθεί με τον δικηγόρο του και να κάνει άρση απορρήτου στο κινητό του και των συγγενών πρώτου βαθμού της Ασημίνας για τον τελευταίο μήνα για να αποδείξει πως δεν έχει κάνει τηλεφώνημα.

Στην εκπομπή μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός πως στο Survivor, δεν άφησαν να μιλήσουν τα δυο κορίτσια πριν αποχωρήσουν, όπως είχαν κάνει σε άλλους κύκλους. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 1/2: Βόμβα! Αυτός αποχωρεί την Πέμπτη

 

Διαφήμιση - Advertisement