Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Λιανός: Απαντά πρώτη φορά για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star - Gkourou.com Γιώργος Λιανός: Απαντά πρώτη φορά για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star

Γιώργος Λιανός: Απαντά πρώτη φορά για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το Survivor All Star, καθώς πιάστηκαν με κινητό στο δάσος του Αγίου Δομίνικου.

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης χθες απουσίασε από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera Fm εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων του Survivor, ενώ σήμερα 2/2 που επέστρεψε σχολίασε στον αέρα το περιστατικό με τις αποβολές.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα. Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπεί η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

 Survivor spoiler 2/2: Τεράστια ανατροπή! Άλλη ομάδα κερδίζει τον αγώνα, άλλη απολαμβάνει το έπαθλο φαγητού


Διαφήμιση - Advertisement