Διαφήμιση - Advertisement
Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή από το Survivor All Star - Gkourou.com Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή από το Survivor All Star

Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή από το Survivor All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σαν “βόμβα” έσκασε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης, σχετικά με την ύπαρξη κινητού στην παραλία.

Ο Νίκος Μπάρτζης κατονόμασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, με την παραγωγή να διασταυρώνει τα όσα είπε ο αγρότης και να αποβάλει τελικά τις δύο παίκτριες.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι.

Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Ο Χρήστος Δάντης, λίγες ώρες μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου θέλησε να πάρει θέση για όσα συνέβησαν, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο Χρήστος Δάντης, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της Ασημίνας Χατζηανδρέου. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement