Διαφήμιση - Advertisement
Βόμβα Ντάφι για την παραγωγή του Survivor All Star και την ψηφοφορία κοινού - Gkourou.com Βόμβα Ντάφι για την παραγωγή του Survivor All Star και την ψηφοφορία κοινού

Βόμβα Ντάφι για την παραγωγή του Survivor All Star και την ψηφοφορία κοινού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ήταν ένα από τα ονόματα που οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα έχε θέση στο Survivor All Star, ωστόσο, δεν μπήκε τελικά στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα επιμένει πως δεν πρόκειται να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, με ένα από τα τελευταία story του, φαίνεται να έρχεται και αντιμέτωπος με την παραγωγή αφού υποστηρίζει πως μπορεί να κρατήσει στο παιχνίδι μια παίκτρια, παρά τις αντίθετες ψήφους που αναμένονται από το κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα, με την τελευταία να αναμένεται να βγει υποψήφια προς αποχώρηση την Τρίτη. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, και άλλοτε παίκτη του Survivor, το κοινό δεν θα υποστηρίξει την Καρολίνα μετά από όσα έχουν συμβεί, όμως, τονίζει ότι η παραγωγή μπορεί να την κρατήσει στο παιχνίδι. Ο λόγος είναι για να δημιουργηθεί ίντριγκα με μια πιθανή είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου ή του Μπο.

«Λοιπόν για πάμε λίγο. Σήμερα θα βγει υποψήφια για να φύγει η Καρολίνα και με δεδομένο αυτό που έκανε δεν θα της δώσει κανένας τη θετική του ψήφο με αποτέλεσμα να φύγει, σωστά;;; Εγώ πιστεύω πως μόνο η παραγωγή μπορεί να την αφήσει μέσα μήπως και έρθει Ελευθερία ή ο Bo για δύο ημέρες τηλεθέασης. Για να δούμε, εσείς τι λέτε; Εγώ πιστεύω θα την αφήσουν μέσα χωρίς να πάρει ούτε 150 ψήφους», έγραψε ο Τριαντάφυλλος σε story. Μάλιστα, έκανε ονομαστική αναφορά και στον Τζέιμς Καφετζή, τον Αλέξη Παππά και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα, ζητώντας και τη δική τους γνώμη. 

Δείτε ΕΔΩ ποιος ο παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Δείτε ΕΔΩ τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement