Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 24/1: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση - Gkourou.com Survivor Spoiler 24/1: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 24/1: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement

 Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Αυτή τη φορά, οι μπλε κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κλήθηκαν να ψηφίσουν ήταν οι κόκκινοι.

Στο τελευταίο ματσάρισμα μπήκε ο Στάθης Σχίζας με τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Κόκκινους και ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Chris. Τελικά, οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-8.

Στη συνέχεια, οι παίκτες μαζεύτηκαν για το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας, εκεί που πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στον στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία. Και οι δύο ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και έχουν καλές αποδόσεις με τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Σήμερα το σκηνικό αλλάζει ξανά. Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για υποψηφίους για αποχώρηση.

Η ένταση μεγαλώνει και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι παίκτες θα βγουν στον «τάκο» δίπλα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στο gkourou.com και είναι 100% επιβεβαιωμένες είναι ότι 3η υποψήφια για αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα!

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement