Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Αποκάλυψη ΄Βόμβα' Λιανού για Καρολίνα και Μάριο - Gkourou.com Survivor All Star: Αποκάλυψη ΄Βόμβα' Λιανού για Καρολίνα και Μάριο

Survivor All Star: Αποκάλυψη ΄Βόμβα' Λιανού για Καρολίνα και Μάριο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει ότι η Καρολίνα και ο Μάριος Πρίαμος είχαν δεχθεί παρατήρηση πάνω από δύο φορές όμως δεν συμμορφώνονταν

Ο Γιώργος Λιανός, γνωρίζει καλύτερα από όλους τα κρυφά και τα φανερά γεγονότα που γίνονται στις καλύβες του Άγιου Δομίνικου. Όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Sfera 102.2, οι συναντήσεις Καρολίνας και Πρίαμου στη ζούγκλα, δεν συνέβαιναν για πρώτη φορά.

Το φημολογούμενο ζευγάρι είχε πάει αρκετές φορές στην κρυμμένη καλύβα, η οποία ανήκει στο μεξικανικό Survivor, που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Με κάποιον τρόπο λοιπόν η παραγωγή έπρεπε να τους εξηγήσει ότι γνωρίζουν καθώς βρίσκονται κάμερες στο συγκεκριμένο σημείο. Τι κι αν τους είχαν κάνει σύσταση, οι δύο παίκτες φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να συμμορφωθούν και έτσι φανερώθηκαν όλα μετά την έντονη παρατήρηση του Λιανού στο Συμβούλιο του Νησιού, το βράδυ της Κυριακής 22/01.

«Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Είναι πολύ πυκνό. Πως κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πως την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια; Πιο πολύ έπαιξε στο πρόγραμμα, γιατί έγινε σύσταση 1-2 φορές και από τη στιγμή που βρέθηκε το βίντεο, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί στο συμβούλιο σε φάση πως αν το ξανακάνετε θα την πληρώσει όλη η ομάδα. Νομίζω πως τα πλάνα ήταν από drone. Ήταν άβολο για όλους μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια , όταν ρωτήθηκε από τον Παναγή Τζωρτζάτο για το κορίτσι του Μάριου Πρίαμου (σ.σ Ελευθερία Ελευθερίου), απάντησε: «Ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση θέλοντας και μη. Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω».

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.

 Survivor All Star: Επίσημο ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο


Διαφήμιση - Advertisement