Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Βασάλου η Ευριδίκη Βαλαβάνη - Gkourou.com Survivor All Star: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Βασάλου η Ευριδίκη Βαλαβάνη

Survivor All Star: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Βασάλου η Ευριδίκη Βαλαβάνη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην Ελλάδα επιστρέφει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην χθεσινή διαδικασία αποχώρησης στο Survivor All Star. Το αποτέλεσμα δεν ήταν κάτι που περίμεναν οι συμπαίκτες της, που αντέδρασαν με επιφωνήματα τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ποιο παίκτης φεύγει.

Αφού χαιρέτισε τους συμπαίκτες της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Τον διάλογο αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό μας.

Ε.Β: Αγάπη μου

Κ.Β: Μην κλαις τώρα

Ε.Β: Σε πιστεύω

Κ.Β: Εντάξει

Ε.Β: Αγάπη μου, κράτα γερά

Κ.Β: Μην κλαις τώρα, εντάξει; Μην κλαις, μην κλαις, μην κλαις

«Δεν το ένιωθα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά» είπε η παίκτρια των Διασήμων. «Θα μου λείψουν όλοι εδώ, ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς, να μην εκνευριστούν, να μην φαγώνονται. Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι νικητής, πιστεύω θα φτάσει ψηλά και θα φέρει μία κούπα στο σπίτι» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδειχνε απορημένος με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. «Δεν το περίμενα, πέφτω από τα σύννεφα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί, κάθε τι που έρχεται στη ζωή χρειάζεται ψυχραιμία. Προχωράμε». 

Survivor spoiler 19/1: Έκπληξη! Αυτά είναι τα ποσοστά της χθεσινής ψηφοφορίας - Ποιος βγήκε πρώτος

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία την Κυριακή 22/1


Διαφήμιση - Advertisement