Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι - Gkourou.com Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ατζούν μίντια βλέπει τον ανταγωνισμό να γίνεται όλο και μεγαλύτερος λόγω της μυθοπλασίας και έτσι κρατάει στα χέρια του δυνατά χαρτιά προκειμένου να αντισταθεί και να ανέβει ξανά στην πρωτιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό από προηγούμενες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο Ατζούν φαίνεται να ετοιμάζει να κλείσει συμφωνία με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ μέχρι και ο Μπο είναι στα σχέδιά του. Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι της παραγωγής του Survivor All Star ειδικά μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου. Άραγε τι θα γίνει εάν οι σχέσεις τους από την Ελλάδα εισβάλλουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου;

Όμως δεν είναι μόνο αυτές οι επόμενες κινήσεις του Τούρκου παραγωγού. Τα ονόματα στα οποία έχει δώσει πράσινο φως η παραγωγή και ετοιμάζονται για Survivor, φαίνεται να είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Έκπληξη και αρκετό ενδιαφέρον αποτελεί το σενάριο που στοχεύει να κάνει πραγματικότητα η παραγωγή, να βάλει μέσα τους «εχθρούς», Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Ανατροπή! Δείτε ΕΔΩ ποιος ο παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ