Διαφήμιση - Advertisement
Γη της Ελιάς Spoiler: Σκάει η "βόμβα" της δολοφονίας - Ραγδαίες εξελίξεις - Gkourou.com Γη της Ελιάς Spoiler: Σκάει η "βόμβα" της δολοφονίας - Ραγδαίες εξελίξεις

Γη της Ελιάς Spoiler: Σκάει η "βόμβα" της δολοφονίας - Ραγδαίες εξελίξεις


Διαφήμιση - Advertisement

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η "Γη της Ελιάς", με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για τον φόνο του Ανέστη και, προκειμένου να τη δει στη φυλακή, την συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του.

Η Χάιδω περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία, ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος εκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες... Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο κι αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

Survivor All Star: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Βασάλου η Ευριδίκη Βαλαβάνη


Διαφήμιση - Advertisement