Διαφήμιση - Advertisement
J2US: Οι ευχές του Κοκλώνη στη Βανδή για τον Μπισμπίκη και η «βόμβα» - Gkourou.com J2US: Οι ευχές του Κοκλώνη στη Βανδή για τον Μπισμπίκη και η «βόμβα»

J2US: Οι ευχές του Κοκλώνη στη Βανδή για τον Μπισμπίκη και η «βόμβα»


Διαφήμιση - Advertisement

 


J2US: Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο τελικός του παιχνιδιού, με τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει ευχές με… μαντινάδες στη Δέσποινα Βανδή και να ρίχνει… βόμβα για την εξέλιξη του σόου!

Μια ιδιαίτερα φαντασμαγορική έναρξη είχε ετοιμάσει για το J2US της παραμονής Πρωτοχρονιάς ο Νίκος Κοκλώνης.

Πέρα από την αλλαγή του χρόνου, στο σόου του Σαββάτου (31/12) διεξάγεται και ο τελικός του παιχνιδιού, οπότε το κλίμα ήταν πανηγυρικό!

Αμέσως μετά την έναρξη, στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε να μοιράζει ευχές. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έκανε την αρχή από τη Δέσποινα Βανδή στην οποία ευχήθηκε με μαντινάδες. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και αναφορά στον Βασίλη Μπισμπίκη, που έχει την ονομαστική του γιορτή σε λίγες ώρες με τη Βανδή να χαμογελά αμήχανα.

«Πάμε στη Δέσποινα Βανδή που έχει φωνή αηδόνι και ο Μπισμπίκης πάντοτε για εκείνη καμαρώνει. Βγαίνει μια δυνατή φωνή από όλων μας τα χείλη, χρονιά πολλά να χαίρεσαι Δέσποινα τον Βασίλη», είπε με χαρά ο Νίκος Κοκλώνης.

Τη… βόμβα, πάντως, ο παρουσιαστής την κράτησε για λίγες στιγμές αργότερα. Όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης, το J2US θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας με έναν νέο κύκλο ο οποίος θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Alpha τον Φεβρουάριο!


Διαφήμιση - Advertisement