Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Δεν φαντάζεστε με ποιον θα κάνει σχέση η Καλλιόπη - Gkourou.com Σασμός: Δεν φαντάζεστε με ποιον θα κάνει σχέση η Καλλιόπη

Σασμός: Δεν φαντάζεστε με ποιον θα κάνει σχέση η Καλλιόπη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Μάνος Πετούσης, ο σύζυγος της Αιμιλίας ή αλλιώς ο Δημήτρης στη σειρά Σασμός, μίλησε στο περιοδικό tv-24 και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το ρόλο του και ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος για εκείνον.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος ο Δημήτρης είναι ο πιο θετικός χαρακτήρας της σειράς. Σε ό,τι αφορά την εκδίκηση του απέναντι στον Παύλο Βρουλάκη που του «πήρε» την γυναίκα, το θεωρεί «λογικό» και ίσως κάπου στο τέλος, να κάνει πίσω και να μην κάνει κακό στο φίλο του γιατί πρόκειται για μυθοπλασία και θα πρέπει να υπάρχει θετικό τέλος σε κάτι τέτοιο.

Επιπλέον για τον Ευθύμη λέει  ότι είναι στη μέση αλλά γέρνει προς τη μεριά του Παύλου. Και αυτό είναι άδικο γιατί ήξερε ότι ο Παύλος ζει. Προφανώς δεν υπολόγιζε ότι ο Παύλος θα γυρίσει. Οπως και να έχει όμως, δεν φέρθηκε σωστά, όπως αναφέρει ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς θα δικαιωνόταν ο ήρωας, ο κ. Πετούσης λέει κατηγορηματικά, με έναν καινούριο έρωτα. Κρίμα είναι στη συνείδηση του κόσμου οι αδικημένοι ήρωες να μένουν μόνοι τους. Με την Καλλιόπη, ας πούμε, θα μπορούσε να γίνει κάτι καθώς εκείνη είναι η καπετάνισσα αλλά και ο Δημήτρης είναι ο γιατρός του χωριού, μια εξέχουσα προσωπικότητα. Βέβαια, ο γιατρός είναι διαφορετική φιγούρα από τον σύζυγό της, όμως θα ήταν μια καλή ίσως εξέλιξη. Θα δείξει.


Διαφήμιση - Advertisement