Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Η «μπλόφα» της χρονιάς σε πλήρη εξέλιξη - Gkourou.com Survivor Spoiler: Η «μπλόφα» της χρονιάς σε πλήρη εξέλιξη

Survivor Spoiler: Η «μπλόφα» της χρονιάς σε πλήρη εξέλιξη


Διαφήμιση - Advertisement

  


Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο οριστικά εκτός Survivor All Star, είναι κάτι παραπάνω από λογικό να έχουν πέσει τα... φώτα της δημοσιότητας πάνω στον Τριαντάφυλλο.

Ο Ντάφι, είναι ένα από τα πρόσωπα που θα κληθούν να «σηκώσουν» ένα σημαντικό μερίδιο της τηλεοπτικής επιτυχίας του νέου Survivor, κάτι που το γνωρίζει καλά η παραγωγή, αλλά το γνωρίζει ακόμα καλύτερα ο ίδιος.

Σας έχουμε αποκαλύψει καιρό τώρα ότι η πρόθεση του Τριαντάφυλλου είναι να μπει στο Survivor All Star.

Ωστόσο, είναι από την αρχή δεδομένη και η πρόθεσή του να εξασφαλίσει μια όσο γίνεται καλύτερη οικονομική πρόταση, θέλοντας να «εισπράξει» την υπεραξία που ο ίδιος πιστεύει ότι θα προσφέρει με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, στην τηλεοπτική επιτυχία του πρότζεκτ.

Τα τελευταία 24ωρα, ο Ντάφι δηλώνει πως δεν θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, για το κατά πόσο αυτή θα είναι και η τελική του απόφαση, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως στο τέλος ο Τριαντάφυλλος θα μπει στο αεροπλάνο.

Αν πρόκειται για μια κίνηση τακτικής, κοινώς για μια μπλόφα, ή όχι, θα το γνωρίζουμε σε ένα μήνα από σήμερα, όταν και θα έχουν πια ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο για να μπουν στο Survivor All Star.

Αν σήμερα ζητούσε κάποιος να στοιχηματίσουμε, θα ποντάραμε και με τα δύο χέρια στη συμμετοχή του Ντάφι στο Survivor All Star.


Διαφήμιση - Advertisement