Διαφήμιση - Advertisement
Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου έρωτα της ζωής της, Βασίλη Κωνσταντίνου - Gkourou.com Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου έρωτα της ζωής της, Βασίλη Κωνσταντίνου

Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου έρωτα της ζωής της, Βασίλη Κωνσταντίνου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τη δεκαετία του 70′ ο έρωτας της Μάρθας Καραγιάννη με τον διάσημο τότε τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου, γίνεται πρωτοσέλιδο.

Η σχέση τους κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια. «Η Μάρθα αγάπησε περισσότερο απ’ όλα το θέατρο.  Ζούσε για το θέατρο. Πολλές φορές της είχα πει στα 12 χρόνια που ήμασταν μαζί να αφήσει κάποια στιγμή το θέατρο, η Μάρθα όμως δεν το άφηνε με τίποτα» ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι ήταν βήμα πριν από τον γάμο, όμως το 1985 αποφάσισαν να χωρίσουν. Όπως είχε εξομολογηθεί η Μάρθα Καραγιάννη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ και γι’ αυτόν τον λόγο διατήρησε φιλικές σχέσεις μαζί του. Ήταν εξάλλου, από τους πρώτους που μετέβησαν, λίγο μετά τον θάνατό της, στο σπίτι όπου διέμενε η σπουδαία ηθοποιός στου Ζωγράφου.

 Μάρθα Καραγιάννη: «Μου είπε κα… και τέλος» – Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας για τις τελευταίες της στιγμές

Διαβάστε επίσης:

Δούκισσα Νομικού: Υποψήφια «έκπληξη» για να την αντικαταστήσει στο «Πρωινό»

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!

J2US: Αυτά είναι τα ζευγάρια που θα δούμε στο μουσικό show

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ