Διαφήμιση - Advertisement
Μάρθα Καραγιάννη: «Μου είπε κα… και τέλος» – Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας για τις τελευταίες της στιγμές - Gkourou.com Μάρθα Καραγιάννη: «Μου είπε κα… και τέλος» – Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας για τις τελευταίες της στιγμές

Μάρθα Καραγιάννη: «Μου είπε κα… και τέλος» – Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας για τις τελευταίες της στιγμές


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη περιέγραψε, με συγκλονιστικό τρόπο, ο Δημήτρης Σούρας, ψυχολόγος και στενός φίλος της ηθοποιού. Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής (18.09.2022). 

Τα όσα είπε για το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, προκάλεσαν ρίγη συγκίνηησης και στο πάνελ της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha όπου μίλησε. Όπως ανέφερε, η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα, του τηλεφώνησε για να πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος, ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό. 

«Μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις “καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι”. Είπε “κα” και μετά σταμάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Αμέσως είπε στη Ντόρα να πάρει τηλέφωνο γιατρό και ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά μιας και μετά από 3 λεπτά τον πήρε πίσω ουρλιάζοντας, καθώς η Μάρθα Καραγιάννη είχε πεθάνει.

«Για μένα έφυγε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος» είπε συντετριμμένος ο Δημήτρης Σούρας. «Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμμελε να υπογράψω το θάνατό της σαν γιατρός», είπε ο γνωστός ψυχολόγος.

Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου έρωτα της ζωής της, Βασίλη Κωνσταντίνου


Διαφήμιση - Advertisement