Διαφήμιση - Advertisement
Με κορονοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης – Βιάστηκε να βγει… αρνητικός και την “πάτησε” - Gkourou.com Με κορονοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης – Βιάστηκε να βγει… αρνητικός και την “πάτησε”

Με κορονοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης – Βιάστηκε να βγει… αρνητικός και την “πάτησε”


Διαφήμιση - Advertisement

 


Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο γνωστός σεφ φαίνεται πως βιάστηκε να… ξεμπερδέψει με τον covid κι έτσι έβλεπε τα θετικά τεστ για… αρνητικά. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με δύο τεστ στα οποία η δεύτερη γραμμή εμφανιζόταν αχνή κι έτσι ο Ηλίας Μαμαλάκης θεώρησε πως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

“Καραντίνα τέλος. Δυο απανωτά τεστ βγήκαν αρνητικά. Προσοχή τώρα, μάσκα, πλύσιμο χεράκια και μπόλικο οινόπνευμα στα χέρια και το πρόσωπο. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση που έπιασαν. Περισσότερες ευχές πήρα τώρα παρά στην γιορτή μου πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό. Συνεχίζω λοιπόν πιο προσεκτικά και με μεγάλη δίψα. Ευχαριστώ και πάλι” έγραψε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.
 
Όταν στη συνέχεια οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ενημέρωσαν πως κάνει λάθος, ο ίδιος τους ευχαρίστησε και αποκάλυψε πως πρόκειται να κάνει μοριακό τεστ. Παράλληλα ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

Διαφήμιση - Advertisement