Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 28/6: Οριστικό! Αυτούς παίρνει μαζί του ο νικητής του επάθλου - Gkourou.com Survivor spoiler 28/6: Οριστικό! Αυτούς παίρνει μαζί του ο νικητής του επάθλου

Survivor spoiler 28/6: Οριστικό! Αυτούς παίρνει μαζί του ο νικητής του επάθλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το βράδυ της Δευτέρας 27/6 βγήκαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μια περίπου εβδομάδα πριν τον τελικό του Survivor 5. Μαίη, Αρης, Νίκος και Σταυρούλα έχουν βγει στον τάκο και τώρα περιμένουν ποιος από αυτούς θα αποχωρήσει απόψε 28/6 από το παιχνίδι.

Ωστόσο, πριν από το συμβούλιο του νησιού, όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν για έπαθλο, το οποίο μάλιστα θα τους αναστατώσει και θα τους δώσει την δύναμη για αγωνιστούν με ένταση στο στίβο μάχης.

Συγκεκριμένα, ο νικητής μαζί με τους παίκτες που θα επιλέξει θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα και αγώνα με buggys. Όλοι λοιπόν, θα δούμε να χαίρονται ιδιαίτερα με το έπαθλο, αφού όπως έχει αποδειχθεί τους αρέσουν τα extreme sports.

Βέβαια, από το σημερινό επεισόδιο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Η Σταυρούλα δεν λέει να "χωνέψει" το γεγονός πως ο Νίκος Γιάννης έδωσε την ασυλία τους στον Στάθη και όχι σε εκείνη που είναι κολλητοί από την πρώτη ημέρα. Μετά την χθεσινή τους ένταση θα είναι απομονωμένη στην παραλία.

Ο Νίκος ωστόσο, θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο λίγο αργότερα. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα ξεσπάσει έντονα μπροστά σε όλους, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσει να ασχολείται μαζί της. Ο ίδιος βέβαια, θα μείνει άφωνος... 

Ποιος παίκτης κερδίζει τον αγώνα επάθλου της Τρίτης 28/6

 Ο Αρης Σοϊλέδης κάνει ακόμα ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και κατακτά τη νίκη, απολαμβάνοντας το έπαθλο πριν την έναρξη των τελευταίων ατομικών ασυλιών. 

Ποιους παίρνει μαζί του ο νικητής του επάθλου;

Μαζί την Ασημίνα και τη Μαίη θα πάρει και τον Στάθη 

Δείτε  ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει την 1η ασυλίας της Τετάρτης 29/6

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.


Διαφήμιση - Advertisement