Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 28/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Gkourou.com Survivor spoiler 28/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor spoiler 28/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεύτερος αγώνας ασυλίας στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/06) του Survivor, με τους παίκτες να αγωνίζονται ατομικά για ακόμη μία φορά προκειμένου να αποφύγουν την ψηφοφορία ή για να προστατέψουν έναν συμπαίκτη τους.

Το τελευταίο ίσχυε για τους δύο ήδη υποψήφιους προς αποχώρηση, τη Μαίη και τον Νίκο Γιάννη.

Από την… εξίσωση τη ασυλίας βγήκε πολύ γρήγορα το παρεάκι του Άρη Σοϊλέδη, με τον Νίκο Γιάννη και τον Στάθη να αγωνίζονται μεταξύ τους για να προκύψει ο νικητής.

Τελικά, εκείνος που πήρε τη δεύτερη ασυλία ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος είχε την ευκαιρία στο συμβούλιο να προστατέψει κάποιον από την παρέα του. Τη Σταυρούλα δηλαδή, ή τον Στάθη.

Ύστερα από συζητήσεις του Νίκου Γιάννα με τη Σταυρούλα και τον Στάθη, η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα, καθώς σύμφωνα με το ένστικτό της, ο Νίκος Γιάννης θα προστάτευε τον Στάθη και όχι εκείνη, παρά τις παλαιότερες δηλώσεις του και τη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Στην αντίπερα όχθη, στην παρέα του Άρη Σοϊλέδη, συζητούσαν τις νέες υποψηφιότητες και κατέληξαν ότι δεν αποκλείεται εκείνιος να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

«Δεν την επέλεξα, γιατί δοκιμάστηκε πολύ πρόσφατα και ο κόσμος έδειξε ότι την αγαπάει και ότι τη θέλει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γιάννης.

Το ένστικτο της Σταυρούλας βγήκε αληθινό, καθώς ο Νίκος Γιάννης προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα, με τη Σταυρούλα να απογοητεύεται.

Μετά τη Μαίη και τον Νίκο Γιάννη, προέκυψαν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ο παίκτης που αποχωρεί οριστικά απ' το Survivor είναι ο...Νίκος Γιάννης.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει την 1η ασυλίας της Τετάρτης 29/6

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ