Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 22/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 3η ασυλία - Gkourou.com Survivor spoiler 22/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor spoiler 22/6: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 3η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 22/6, Άρης, Ασημίνα και Μαίη θα δηλώσουν ανοιχτά πως θα σκέφτονται και θα ψηφίζουν από εδώ και πέρα στρατηγικά, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι έχουν στο πλευρό τους τον Σπύρο.

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τους τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι», ακούγεται να λέει η Ασημίνα και όπως φαίνεται το σχέδιο "εξόντωσης" Μαρτίκα ξεκινάει.

Απόψε επίσης οι παίκτες θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. 

Όταν πάνε ωστόσο στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, θα επικρατεί μεγάλη ένταση και άγριος καβγάς ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα εξαιτίας του Χρήστου Δάντη.

Ο σημερινός του τσακωμός λοιπόν, θα αφορά το σύντροφό της. Η Σταυρούλα δεν θα διστάσει να πει πως "Εννοείται ο σύντροφός της θα βάλει χρήματα όταν είναι υποψήφια".

Ποιος παίκτης κερδίζει την 3η ασυλία;

Ο Νίκος Γιάννης είναι αυτός που κατακτά την τρίτη ατομική ασυλία και αυτή η νίκη θα δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού.

Δείυε  ΕΔΩ  τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement