Διαφήμιση - Advertisement
Πάτρικ Σουέιζι: Τα τελευταία λόγια του ηθοποιού πριν πεθάνει - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του - Gkourou.com Πάτρικ Σουέιζι: Τα τελευταία λόγια του ηθοποιού πριν πεθάνει - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Πάτρικ Σουέιζι: Τα τελευταία λόγια του ηθοποιού πριν πεθάνει - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Αμερικανός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες τις δεκαετίες του '80 και του '90, όπως το Ghost και το Dirty Dancing, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών από καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε σκληρά για δύο χρόνια.

Το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο χάρη στη σύζυγό του, Λίζα Νιέμι η οποία μίλησε πρόσφατα για τον δυνατό έρωτα που μοιράστηκαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ψυχαγωγική εκπομπή Entertainment Tonight του δικτύου CBS. Μίλησε για τη γνωριμία τους ή τις τελευταίες λέξεις που της αφιέρωσε πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Θυμάται ότι τοποθέτησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο στήθος του και ένα φυλαχτό από πάνω του στο κρεβάτι. Επίσης έφερε το αγαπημένο άλογο του ονόματι Roh, για να του πει...ένα τελευταίο αντίο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1970, όταν η πολύ νεαρή τότε Λίζα, μόλις 14 ετών, λάμβανε μαθήματα χορού από τη μητέρα του 18χρονου τότε Πάτρικ Σουέιζι. Πέντε χρόνια μετά έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης που κράτησαν μέχρι το τέλος.

Μερικές από τις στιγμές που έζησε με τον ηθοποιό ή πώς ο χορός έγινε το κοινό τους σημείο παραμένουν στη μνήμη της: «Η πρώτη φορά που ο Μπάντι [όπως τον αποκαλούσε με στοργή] κι εγώ χορέψαμε μαζί ήταν σε μια σχολική έκθεση. Βγήκαμε έξω στη σκηνή. Τον κοίταξα στα μάτια, ήταν σαν να ζωντάνεψαν όλα», εξήγησε.

Πέρασε αρκετός καιρός για να πει η Λίζα Νιέμι κάποιες λεπτομέρειες που ήταν πολύ οδυνηρές, όπως τα τελευταία δευτερόλεπτα με τον έρωτα της ζωής της: «Τα τελευταία μου λόγια στον Πάτρικ; «Σ’ αγαπώ», και αυτά ήταν και τα τελευταία του λόγια για μένα. Και αφηγήθηκε με εκπληκτική ακεραιότητα πώς αντιμετώπισε τη στιγμή του αποχαιρετισμού:

«Του κράτησα το χέρι, άκουσα μουσική και κοιμήθηκα με το χέρι του γύρω του. Μέσα στην ανησυχία του πρωινού της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, κοίταξα το πρόσωπό του και άκουσε τις μικρές ανάσες που έπαιρνε, δεν ήθελε να φύγει από το δωμάτιο», αποκάλυψε, ενώ μίλησε για έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της εκείνη την ώρα: «Φοβόμουν ότι ξαφνικά θα φοβόταν. Ξάπλωσα δίπλα στον Μπάντι, του πήρα το χέρι και του ξαναπήρα τον σφυγμό. Και μετά δεν ανέπνεε πια»

Η σύζυγος του Πάτρικ Σουέιζι εξομολογείται ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να ξεπεράσει τον θάνατο του εραστή της. Αλλά καμία αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ. «Όταν χάνεις κάποιον, δεν σταματάς ποτέ να τον αγαπάς. Νιώθω ότι έχω μια διαφορετική σχέση μαζί του τώρα, απλά δεν είναι σωματικά παρών» είπε, αναφερόμενη στην ιστορία αγάπης τους.


Διαφήμιση - Advertisement