Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Κατσαούνης για όλους και όλα - «Τους το χάλασα...» - Gkourou.com Survivor: Κατσαούνης για όλους και όλα - «Τους το χάλασα...»

Survivor: Κατσαούνης για όλους και όλα - «Τους το χάλασα...»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκ προκάλεσε η αναπάντεχη αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη από τον Άγιο Δομίνικο μετά το περιστατικό με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο αγρότης από τα Φάρσαλα, ο οποίος είχε αποκτήσει φανατικό κοινό, είδε την κόκκινη κάρτα της παραγωγής έπειτα από άγριο καυγά που είχε με τον Τάκη, στον οποίο επιτέθηκε.

Η χειροδικία είναι από τους όρους που σε στέλνουν αμέσως εκτός παιχνιδιού και έτσι κι έγινε για τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος από την Τρίτη βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο αγρότης που δεν έχει αποκαλύψει τίποτα προς το παρόν για το περιστατικό θα μιλήσει αύριο στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It για να εξηγήσει όλα όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ.

Στο τρέιλερ της εκπομπής τον ακούμε να λέει πως δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε αλλά «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», ενώ για το κοινό που τον στήριξε όλο αυτό το καιρό λέει πως «τους την χάλασα, πολλοί ήθελαν να με δουν στο τελικό».

Οριστικό! Δείτε ΕΔΩ τις νέες ομάδες


Διαφήμιση - Advertisement