Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 8-5: Η ανακοίνωση της παραγωγής για τον Κατσαούνη - Gkourou.com Survivor trailer 8-5: Η ανακοίνωση της παραγωγής για τον Κατσαούνη

Survivor trailer 8-5: Η ανακοίνωση της παραγωγής για τον Κατσαούνη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται να υπάρχουν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 με τον Γιώργο Λιανό όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer 8/5 να ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγή για την παραμονή ή όχι του Γιώργου Κατσαούνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης στο χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Η συμπεριφορά του Κατσαούνη δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή κι έτσι αποβλήθηκε προσωρινά από το Survivor, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του ριάλιτι.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε "όποιος τα έχει πάρει, του @@@... το σπίτι", προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες, δίχως αποτέλεσμα. 

Φυσικά έχουμε και τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ΕΔΩ ο Κατσαούνης έχει αποβληθει οριστικά από το παιχνίδι.

Δείτε ΕΔΩ μια πρώτη ισχυρή εκτίμηση ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement