Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 8-5: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία; - Gkourou.com Survivor spoiler 8-5: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Survivor spoiler 8-5: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται να υπάρχουν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 με τον Γιώργο Λιανό όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer 8/5 να ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγή για την παραμονή ή όχι του Γιώργου Κατσαούνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης στο χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Η συμπεριφορά του Κατσαούνη δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή κι έτσι αποβλήθηκε προσωρινά από το Survivor, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του ριάλιτι.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε "όποιος τα έχει πάρει, του @@@... το σπίτι", προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες, δίχως αποτέλεσμα. 

Δείτε το trailer ΕΔΩ

 Όπως σας έχουμε ενημερώσει ΕΔΩ ο Κατσαούνης έχει αποβληθει οριστικά από το παιχνίδι.

Φυσικά έχουμε και τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Οι Μπλε , λοιπόν, είναι η ομάδα που κατακτά τη νίκη απόψε και την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία από τους Κόκκινους;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας  Ναυσικά και Στάθης έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουν την ατομική ασυλία ίσως και ο Νίκος Γίαννης.  

Εαν έχουμε οριστικό θα ανέβει αμέσως!!

Βόμβα! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης από την Κόκκινη ομάδα είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor 5: Οριστικό! Δείτε στο Instagram ποιος παίκτης αποχωρεί