Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 29/5:Κλειδωμένο! Αυτοί πηγαίνουν Μεξικό - Gkourou.com Survivor Spoiler 29/5:Κλειδωμένο! Αυτοί πηγαίνουν Μεξικό

Survivor Spoiler 29/5:Κλειδωμένο! Αυτοί πηγαίνουν Μεξικό


Διαφήμιση - Advertisement

 



Όσο πλησιάζει στο τέλος το Survivor, τα έπαθλα αρχίζουν και μεγαλώνουν, καθώς οι δυνάμεις των παικτών ολοένα και μειώνονται και έτσι είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν τα… πάνω τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (29/5) οι παίκτες θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό, μετά την ανακοίνωση του επάθλου από τον Γιώργο Λιανό. Τι θα κερδίσουν οι νικητές; Όπως αναφέρει ο παρουσιαστής στο τρέιλερ του επεισοδίου, η ομάδα που θα επικρατήσει θα ταξιδέψει στο Μεξικό!

Πέρα από το αυτό το αγώνισμα, στο επεισόδιο θα δούμε να γίνεται πραγματικότητα αυτό που είχαν ζητήσει Έλληνες και Τούρκοι όταν αγωνίστηκαν μεικτά πριν κάποιες μέρες. Οι παίκτες αυτή τη φορά θα παίξουν αγώνα ποδοσφαίρου και μάλιστα με τη συμμετοχή του Ατζούν.

Φυσικά, δεν θα λείψουν – σε ακόμα ένα επεισόδιο- οι εντάσεις, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Άρη Σοϊλέδη και τα αίματα να ανάβουν.

Φυσικά από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor δεν θα λείπει και ο καθιερωμένος αγώνας ποδοσφαίρου όπου και ο Ατζούν έχει δηλώσει συμμετοχή.

Ο ιδιοκτήτης της Χαλ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και μπαίνει και εκείνος μέσα στο γήπεδο προκειμένου να δείξει το ταλέντο του.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Ποια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στο Μεξικό;

Οι Μπλε θα απολαύσουν ακόμα μια νίκη και θα είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν στο Μεξικό.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ποδοσφαίρου αλλά και τις πρώτες πληροφορίες για την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement